Hoogwerker Esbeek

Bent u op zoek naar een hoogwerker voor in de omgeving Esbeek? BPM Verhuur heeft diverse hoogwerkers te huur welke u kunnen helpen bij uw klussen op hoogte. Zo heeft u bij ons onder andere de keuze uit knikarmhoogwerkers en telescoophoogwerkers. Onze hoogwerkers rangeren tussen de 8 en 28 meter en zijn geschikt voor iedere soort klus. We voeren onder andere de merke Niftylift, Haulotte en Genie. De hoogwerkers hebben een veiligheidskeuring gehad.  Onze telescoophoogwerker heeft een lengte van maar liefst 28 meter en een laadvermogen van 227 kilogram. Deze hoogwerker is voorzien van een handleiding, ingevuld hoogwerkerboek en een CE-certificaat. BPM Verhuur heeft zowel hoogwerkers in de verkoop als verhuur. Zo heeft u al een schaarhoogwerker vanaf €60 per dag vanaf €125 per week bij een minimum periode van één maand.

 

Knikarmhoogwerker nodig in omgeving Esbeek?

BPMverhuur.nl is gevestigd in Hooge Mierde maar levert door heel de Benelux.  Zo kunnen we op afspraak leveren in Esbeek middels onze machinetransporter. BPM hanteert voor een starttarief van €50 euro + €1 per kilometer excl. btw bij transport van machines zwaarder dan 2700 kg. Dit bedrag is een all-in tarief, inclusief brandstof en het laden en lossen van de machine. Zo zijn we in staat om de machines ook in de avond of op zondag te bezorgen. Bent u in de gelegenheid om de machine zelf op te halen dan is dit natuurlijk ook mogelijk op afspraak.

 

Een hoogwerker bestellen

Wanneer u een hoogwerker in Esbeek of omgeving wenst te bestellen kunt u op verschillende manieren contact opnemen. Wij doen ons best om u zo snel mogelijk te beantwoorden en reageren vrijwel altijd binnen 24 uur. Contact opnemen kan via 06-55578260, via info@bpmverhuur.nl of via onze chatfunctie onder in beeld!

 

Ook bent u natuurlijk welkom voor een bakje koffie