schaarhoogwerker

Schaarhoogwerker te huur

BPM verhuur heeft diverse schaarhoogwerkers te huur, alsmede schaarliften en knikarm hoogwerkers. De schaarhoogwerker heeft een platform voor het omhoog brengen van mensen naar de juiste werkhoogte en -omgeving. Het platform wordt verticaal omhooggestuwd door de kenmerkende schaarmechaniek. We zijn in het bezit van zowel hoogwerkers op rupsbanden als wielen. De hoogwerkers zijn in de gebruikelijke afmetingen tussen de 8 en 16 meter. Onze hoogwerkers en schaarliften zijn geschikt voor 3 personen en gekeurd. Neem eens een kijkje op onze website onder de categorie “Hoogwerkers”. We hebben zowel hoogwerkers te huur als voor de verkoop. Deze machines worden geleverd inclusief handleidingen, boekjes en overige certificaten.

Een schaarlift kopen of huren?

Twijfelt u nu tussen een schaarlift kopen of huren? Bij ons schaarhoogwerker verhuur staat de klant altijd centraal. Neem contact met ons op om door te spreken welke optie het beste bij uw situatie past. Door onze jarenlange ervaring op de bouwplaats kunnen we u van gedegen advies voorzien. Is er bijvoorbeeld spoed bij gemoeid of zou u graag een machine ’s nachts geleverd willen hebben? BPMverhuur.nl kenmerkt zich door flexibiliteit. Zo huurt u bij ons al een hoogwerker vanaf één dag, met kortingen oplopend per daaropvolgende dag. De tweedehands schaarhoogwerkers in de verkoop zijn gekeurd, zodat u voor een lage prijs een kwalitatief goede hoogwerker krijgt. Wij zijn 24/7 bereikbaar per telefoon, e-mail of chatfunctie, linksonder in beeld. Zo wordt u direct verbonden met een medewerker.

Schaarhoogwerker verhuur; hoe gaat het in zijn werk?

Neem vrijblijvend contact op om uw wensen kenbaar te maken. U kunt langskomen ter bezichtiging in Hooge Mierde. Het transporteren van machines is ook mogelijk op afspraak. Voor spoedleveringen is bellen het makkelijkst. Wij zijn bereikbaar op 06-55578260 en via info@bpmverhuur.nl. U bent van harte welkom voor een kop koffie!

 

Call Now Button