Minigraver huren Brabant

 

Een minigraver huren in Brabant doet u bij BPMverhuur.nl. De minigravers te huur in Eindhoven en Tilburg nemen het zware werk voor u uit handen. Enkele merken uit het assortiment zijn Cat en Yanmar. Zo heeft onze Yanmar minigraver een extra hydraulische mogelijkheid voor een breekhamer of klem. De minigravers kunnen zowel opgehaald worden als geleverd met behulp van een transportaanhanger. De minigravers worden gekeurd en verzekerd en worden geleverd inclusief handleidingen.

 

Een minigraver huren in Tilburg?

 

Mocht u niet zeker weten welke minigraver het beste bij uw situatie past, aarzel dan niet om contact op te nemen. Heeft u bijvoorbeeld een spoedklus waarbij het nodig is dat een minigraver  ‘s nachts bezorgd wordt? Bij BPM wordt voor iedere klus een oplossing gezocht, en draaien we nergens onze hand voor om. BPM’s Minigraver verhuur service staat voor een snelle en klantgerichte oplossing. Onze ervaring op de bouwplaats zorgt ervoor dat we u ook kunnen assisteren met klantgericht advies.  Onze ervaring zorgt ervoor dat we met u mee kunnen denken en dat u zonder te stressen een goedkope minigraver kan huren. Doordat onze apparaten een vorige eigenaar hebben gehad, maar wel gekeurd en verzekerd zijn, zijn wij in staat om onze klanten goedkoop minigravers te verhuren.

Klantvriendelijkheid bij minigraver te huur Eindhoven

 

Indien u geïnteresseerd bent in het huren van een minigraver, aarzel dan niet om contact op te nemen via onze telefoonlijn, e-mailadres of chatfunctie. Zo wordt u direct aan een medewerker gekoppeld die u te woord kan staan.  De huurprijzen variëren per minigraver, en u huurt al een 1 tons minigraver vanaf één dag. Transport kosten worden in overleg met uw bestemmingslocatie besproken. Contact opnemen kan via 06-55578260 of via info@bpmverhuur.nl. Voor spoedklussen werkt bellen het snelst. U bent uiteraard ook van harte welkom om langs te komen voor een bezichtiging en een kop koffie!

 

Call Now Button