Transport en verzenden

Transport     t/m <2700 kg                         De 24/7 Service!

Transport van onze goederen en machines met een eigen gewicht lager dan 3000kg kunnen in eigen beheer transporteert worden. De bezorg en ophaal kosten worden berekend met een start tarief van €30,- + €1,- per km. excl. btw van Hooge Mierde tot Hooge mierde. Dit tarief is een ALL-IN tarief inclusief: het laden en losse van de machine, transport combinatie, brandstoffen, deskundige chauffeur, en onze 24/7 service.  Dit betekend dat wij uw machine ook in de avonden, en op zondag kunnen bezorgen zonder meerprijs.

Voorbeeld: Stel u wilt een schaarhoogwerker huren en deze ook laten bezorgen & ophalen bij u thuis in de stad Tilburg, en dit is 22 km rijden enkele rit. Dan zou het bezorgen totaal 44 km rijden zijn. Het bezorgen zou dan het volgende kosten met zich mee brengen:  €30,- + 44km X  €1,-  per km wordt €30,- + €44,-, is  €74,- voor het bezorgen. En later dan weer €74,- voor het ophalen.  

Transport vanaf 2700> kg                            De 24/7 Service

Indien de goederen en machines zwaarder zijn dan 2700 kg. Kunnen wij deze ook met een 24/7 service in eigen beheer naar u bezorgen. De bezorg en ophaal service van  groot transport boven de 2700kg is als volgt: start tarief €50,- + €1,50 per km excl. btw van Hooge Mierde tot Hooge Mierde. Dit tarief is een ALL-IN tarief, bestaande uit: het laden en lossen van de machine, transport combinatie, brandstoffen, deskundige chauffeur, en de 24/7 service wat transport in de avonden en zelfs op zondag is mogelijk maakt zonder meerprijs.

 

 

 

Verzending per palletpost

Een palletzendingen wordt geleverd binnen 2 werkdagen, en is door heel Europa mogelijk!

Indien de goederen en machines op een pallet met maximale afmetingen van (LxBxH) 120x 100x 200 cm passen. Kan het verzonden worden per palletpost. Voor een palletzending wordt een tarief van €55,- excl. btw per pallet gehandhaafd, binnen Nederland. *het adres van de ontvanger dient per vrachtwagen bereikbaar te zijn. Verzending per palletpost is mogelijk in heel Europa, prijzen zijn afhankelijk van het land van bestemming, en het aantal pallets.

 

 

Ophalen goederen 

De voorkeur bestaat ten alle tijden, uit het persoonlijk ophalen van de goederen door u. Hiermee kunt u de aanschaf van te voren ook inspecteren of deze inderdaad is, wat u verwacht.

Ophalen is elke dag, avond, en weekend mogelijk, neem hiervoor contact op met het BouwPlaatsMaterieel team door hier op te klikkenof door op de groene Live Chat knop.

 

Call Now Button