OVER ONS

Wat maakt ons uniek?

BPM Verhuur, uw specialist in de verhuur en verkoop van hoogwerkers. Wij zijn uniek door onze persoonlijke aanpak en omdat we ons richten op eerlijk advies in combinatie met een scherpe prijs. Daarnaast staan wij voor een vlotte no-nonsense service. Hierdoor kunnen we jaar op jaar groeien en daardoor jaar op jaar meer klanten helpen. We focussen ons echt op het probleem van de klant en denken hierin graag mee. Zelfs als het ooit na 17:00 uur is, staan wij graag voor u klaar. Dit in combinatie met onze MVO-belofte maakt ons een betrouwbare speler in het werkveld.

Wij staan voor u klaar met gedegen kennis en motivatie, omdat we al jarenlang actief zijn in zowel kleinschalige als grootschalige bouwprojecten. Hierdoor kunt u ons vertrouwen, omdat we de praktijk kennen en zodoende de juiste adviezen kunnen uitbrengen die nodig zijn voor het tackelen van problemen.

Actief vanaf
0
Machines
0
Landen
0
Geholpen klanten
0
Werknemers
0

Specialist in verhuur & verkoop van hoogwerkers

Sinds de oprichting in 2017 heeft BPM Verhuur met trots meer dan 1200 klanten geholpen, verspreid over 34 landen. Als een jong en ambitieus groeiend bedrijf zijn we voortdurend in ontwikkeling. We verhuren onze machines aan de Nederlandse, Belgische en Duitse markt. We bieden onze machines ook aan voor de verkoop, inclusief onderhoudsbeurt, onafhankelijke keuring en inclusief preventief onderhoud. Zo kunnen we goede gebruikte machines leveren. Deze bieden we aan, inclusief transport en huur-koop optie, zodat klanten er zeker van kunnen zijn dat ze de beste aankoop doen. We doen dit omdat we de meest complete oplossing willen aanbieden aan onze klanten,  zodat we een zo hoog mogelijke kwaliteit kunnen leveren. Samen met onze persoonlijke waardes zorgt het ervoor dat we succesvol kunnen doorgroeien.

In 2017 zijn we gestart met een tweetal schaarliften. Inmiddels hebben we meer dan 60 machines in de verhuur en verkoop. Hierdoor kunnen we klanten over de hele wereld helpen, met steeds complexere uitdagingen. Zo zijn we voornemens om komende jaren meer te investeren in onze MVO-belofte.

Onze missie

Door eerlijk, persoonlijk en met een nuchtere blik willen we onze verkoop en verhuur verder uitbreiden. Hierdoor zijn we in staat meer klanten met hun projecten op hoogte te helpen. Het succes van de afgelopen jaren willen we doorzetten. Niet alleen om meer klanten te helpen, maar ook om een eerlijk steentje bij te dragen aan de maatschappij. BPM Verhuur zet zich graag elke dag hiervoor in.

Om dit te sturen en vorm te geven hebben we onze MVO-belofte opgesteld. Een belofte die zich inspant voor alle non-profit organisaties met een collectief goed doel. Dit doen we door onze verhuur machines gereduceerd ter beschikking te stellen. Waardoor deze non-profits organisaties beter hun klus op hoogte voor elkaar kunnen krijgen en zo sneller hun doelen kunnen behalen.


Onze MVO-belofte:

''Het oprecht steunen van alle non-profit organisaties die zich inspannen voor het collectieve goed, door het gratis* ter beschikking stellen van onze BPM-machines wanneer het uitkomt, zodat zij beter en sneller hun doelen kunnen behalen''

Call Now Button