Hoogwerker Aalst

Op zoek naar een hoogwerker in omgeving Aalst? BPM Verhuur heeft diverse hoogwerkers te huur welke u kunnen helpen bij uw klussen op hoogte. Zo heeft u bij ons de keuze uit rupsschaarhoogwerkers, knikarmhoogwerkers en Haulotte compact hoogwerkers. Onze hoogwerkers rangeren tussen de 8 en 28 meter en zijn geschikt voor iedere soort klus. De hoogwerkers hebben een veiligheidskeuring gehad en zijn voorzien van garanties. Zo heeft onze rupsschaarhoogwerker een werkhoogte van 10 meter en een mogelijkheid tot radiografisch besturen. Onze ruw terrein hoogwerker heeft een werkhoogte van maar liefst 16 meter en een laadvermogen van 250 kilogram. Deze hoogwerker is voorzien van een handleiding, ingevuld hoogwerkerboek en een CE-certificaat. 

 BPM Verhuur heeft zowel hoogwerkers in de verkoop als verhuur. Zo heeft u al een schaarhoogwerker vanaf €60 per dag vanaf €125 per week bij een minimum periode van één maand.

Knikarmhoogwerker nodig in omgeving Aalst?

Bij onze verhuurservice bieden we een breed scala aan aanhangers, van kleine en compacte modellen tot grote en ruime aanhangers. Wat uw lading ook is, we hebben de juiste aanhanger voor u. Onze aanhangers zijn goed onderhouden en voorzien van alle nodige veiligheidsvoorzieningen, zoals verlichting en stevige bevestigingspunten om uw lading veilig te vervoeren.

We helpen u graag met het kiezen van de juiste hoogwerker

Informeer nu naar de mogelijkheden

Indien u een hoogwerker in Aalst wenst te bestellen kunt u contact op nemen via een van onze kanalen. Wij doen ons best om u zo snel mogelijk te beantwoorden en mee te denken in uw situatie. Contact opnemen kan via 06-55578260 of via info@bpmverhuur.nl

 U bent uiteraard ook welkom voor een kop koffie in Hooge Mierde!

Bereken hier uw totale indicatieve transportkosten m.b.v. volledige postcode

Call Now Button