Hoogwerker Den Bosch

Op zoek naar een hoogwerker in omgeving Den Bosch? BPM Verhuur heeft diverse hoogwerkers te huur welke u kunnen helpen bij uw klussen op hoogte. Zo heeft u bij ons de keuze uit rupsschaarhoogwerkers, knikarmhoogwerkers en Haulotte compact hoogwerkers. Onze hoogwerkers rangeren tussen de 8 en 28 meter en zijn geschikt voor iedere soort klus. De hoogwerkers hebben een veiligheidskeuring gehad zodat ze voldoen aan de normen. Het aanbod aan machines is divers; zo heeft onze schaarhoogwerker een werkhoogte van 10 meter en onze ruw terrein hoogwerker heeft een werkhoogte van maar liefst 16 meter en een laadvermogen van 250 kilogram. Deze hoogwerker is voorzien van een handleiding, ingevuld hoogwerkerboek en een CE-certificaat. BPM Verhuur heeft zowel hoogwerkers in de verkoop als verhuur. Zo heeft u al een schaarhoogwerker vanaf €60 per dag vanaf €125 per week bij een minimum periode van één maand.

Knikarmhoogwerker nodig in omgeving Den Bosch?

BPMverhuur.nl is gevestigd in Hooge Mierde maar levert door heel de Benelux. De afstand met Den Bosch is uiteraard kort zodat we relatief snel kunnen leveren. Heeft u vragen over welke hoogwerker het beste geschikt is voor uw behoefte? BPM Verhuur staat graag voor u klaar en is bereid om mee te denken. Door onze jarenlange ervaring op de bouwplaats kunnen we u van gratis advies voorzien en zijn we expert op het gebied van hoogwerker verhuur. Aarzel niet om te bellen of contact op te nemen via de chatfunctie links onder in beeld. U wordt zo direct verbonden met een medewerker via de chat.

Een hoogwerker bestellen

Indien u een hoogwerker in Den Bosch wenst te bestellen kunt u contact op nemen via een van onze kanalen. Wij doen ons best om u zo snel mogelijk te beantwoorden en mee te denken in uw situatie. Contact opnemen kan via 06-55578260 of via info@bpmverhuur.nl

 U bent uiteraard ook welkom voor een kop koffie in Hooge Mierde!

Anderen bekeken ook:

Dumper te huur
Hoogwerker Aalst
Hoogwerker Bladel