Dumper te huur

 

Op zoek naar een stevige dumper welke u tijdelijk in kan zetten voor uw klus? Bouwplaatsmaterieel.nl heeft een aantal dumpers in het bezit welke tegen vriendelijke prijzen gehuurd kunnen worden. Zo heeft u de keuze uit een stevige 4×4 wieldumper welke 6 ton aan materieel kan verplaatsen, en uit een aantal rupsdumpers. Deze door diesel aangedreven knikdumper heeft een maximum rijsnelheid van 32 kilometer per uur, zowel vooruit als achteruit. De dumper kan een opgehoopt volume van 3,3m³ met zich meedragen en is geschikt voor ruw terrein. Dumpers doen het zware werk voor u en zijn erg betrouwbaar en solide.

 

Rupsdumper huren?

 

Bent u op zoek naar een kleinere dumper of gronddumper? De 4×4 mini dumper 1 ton is een geschikte tijdelijke oplossing. Deze compacte en wendbare Volvo ED750 dumper is diesel aangedreven en heeft een maximum te laden gewicht van 750 kilogram. Deze dumper is al te huren vanaf een huurprijs van €80 per dag, tot en met €275 per week bij een periode van een maand. Heeft u behoefte aan advies over welke dumper het meest geschikt is voor uw probleem? Bouwplaatsmaterieel voorziet in deze behoefte door jarenlange ervaring op de bouwplaats. Aarzel niet om te bellen of gebruik te maken van de chatfunctie links onderin de pagina, welke u direct verbindt met een medewerker.

Interesse in een grond- of rupsdumper te huur?

Heeft u interesse in een dumper, gronddumper, rupsdumper of een ander bouwplaats gerelateerde vraag? Neem een kijkje op onze website waarbij we ook in vergelijkbare categorieën producten voor zowel de verkoop als verhuur beschikbaar hebben. Indien u opzoek bent naar een snelle oplossing dan is BPM in overleg in staat om deze op korte termijn te leveren. We zijn bereikbaar op 06-55578260 en via info@bpmverhuur.nl. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een kop koffie!

Call Now Button