Minigraver

Minigraver verhuur

Bpmverhuur.nl heeft een verscheidenheid aan graafmachines beschikbaar. Wij doen aan 1 tons minigraver verhuur, 2.5 ton minigraver verhuur en ook 2.5 ton is aanwezig. Dit zijn sterke apparaten welke het zware werk voor u uit handen nemen. De graafmachines zijn zowel gekeurd als verzekerd en worden geleverd inclusief handleiding. Enkele merken uit het assortiment zijn Cat en Yanmar. Zo heeft onze Yanmar graafmachine een extra hydraulische aansluiting voor een breekhamer of klem. De graafmachines kunnen zowel opgehaald worden als geleverd met behulp van een machinetransporter.

 

1 tons minigraver of 2.5 ton minigraver huren?

 

Bent u benieuwd welke minigraver het beste bij uw klus past? Of heeft u een spoedklus waarbij het wenselijk is dat een minigraver bijvoorbeeld ‘s nachts geleverd wordt? Bij BPM wordt voor iedere klus een oplossing gezocht waardoor we erg flexibel te werk gaan. BPM’s 2.5 ton minigraver verhuur service staat voor een snelle en klantgerichte oplossing. Onze ervaring op de bouwplaats zorgt ervoor dat we u ook kunnen assisteren met klantgericht advies.  Onze kennis van de apparaten zorgt ervoor dat we met u mee kunnen denken.

Klantvriendelijkheid bij minigraver verhuur

 

Indien u geïnteresseerd bent in het 2.5 ton minigraver huren, aarzel dan niet om contact op te nemen via onze telefoonlijn, e-mailadres of chatfunctie. Zo wordt u direct aan een medewerker gekoppeld die u te woord kan staan.  De huurprijzen variëren per minigraver, en u huurt al een 1 tons minigraver vanaf één dag. Transport kosten worden in overleg met uw bestemmingslocatie besproken. Contact opnemen kan via 06-55578260 of via info@bpmverhuur.nl. Wij doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te beantwoorden. Voor spoedklussen werkt bellen het snelst. U bent uiteraard ook van harte welkom om langs te komen voor een bezichtiging en een kop koffie!

 

Call Now Button