Hoogwerker Bladel

Op zoek naar een hoogwerker in omgeving Bladel? Bpmverhuur.nl heeft diverse hoogwerkers te huur welke u kunnen helpen bij u klussen op hoogte. Zo heeft u bij ons de keuze uit rupsschaarhoogwerkers, knikarmhoogwerkers en Haulotte compact hoogwerkers. Onze hoogwerkers rangeren tussen de 8 en 16 meter en zijn geschikt voor iedere soort klus. De hoogwerkers hebben een veiligheidskeuring gehad en zijn voorzien van garanties. Zo heeft onze rupsschaarhoogwerker een werkhoogte van 10 meter en een mogelijkheid tot radiografisch besturen. Onze ruw terrein hoogwerker heeft een werkhoogte van maar liefst 16 meter en een laadvermogen van 250 kilogram. Deze hoogwerker is voorzien van een handleiding, ingevuld hoogwerkerboek en een CE-certificaat. BPM Verhuur heeft zowel hoogwerkers in de verkoop als verhuur. Zo heeft u al een schaarhoogwerker vanaf €60 per dag vanaf €125 per week bij een minimum periode van één maand.

Knikarmhoogwerker nodig in omgeving Bladel?

 

Bpmverhuur.nl is gevestigd in Hooge Mierde maar levert door heel de Benelux. De afstand tussen Bladel is uiteraard kort zodat we binnen no time bij u kunnen leveren. Heeft u vragen over welke hoogwerker het beste geschikt is voor uw behoefte? BPM staat graag voor u klaar en is bereid om mee te denken. Door onze jarenlange ervaring op de bouwplaats kunnen we u van gratis advies voorzien en zijn we expert op het gebied van hoogwerker verhuur. Aarzel niet om te bellen of contact op te nemen via de chatfunctie links onder in beeld. U wordt zo direct verbonden met een medewerker via de chat.

Een hoogwerker bestellen

Indien u een hoogwerker in Bladel wenst te bestellen kunt u contact op nemen via een van onze kanalen. Wij doen ons best om u zo snel mogelijk te beantwoorden en mee te denken in uw situatie. Contact opnemen kan via 06-55578260 of via info@bpmverhuur.nl

 U bent uiteraard ook welkom voor een kop koffie in Hooge Mierde!