Goedkope Minigraver Huren

Bij Bouwplaatsmaterieel.nl kunt u een goedkope minigraver huren. Wij doen aan 1 tons minigraver verhuur, 2.5 ton minigraver verhuur en ook 2.5 ton is aanwezig. Dit zijn sterke apparaten welke het zware werk voor u uit handen nemen. De graafmachines gekeurd en verzekerd en worden geleverd met de bijbehorende boekjes. Enkele merken uit het assortiment zijn Cat en Yanmar. Zo heeft onze Yanmar graafmachine een extra hydraulische mogelijkheid voor een breekhamer of klem. De graafmachines kunnen zowel opgehaald worden als geleverd met behulp van een transportaanhanger.

Welke goedkope minigraver is het meest geschikt?

Twijfelt u welke minigraver het meeste geschikt is voor uw klas? Of heeft u een spoedklus waarbij het vereist is dat een minigraver  ‘s nachts bezorgd wordt? Bij BPM wordt voor iedere klus een oplossing gezocht, en draaien we nergens onze hand voor om. BPM’s Minigraver verhuur service staat voor een snelle en klantgerichte oplossing. Onze ervaring op de bouwplaats zorgt ervoor dat we u ook kunnen assisteren met klantgericht advies.  Onze kennis van de apparaten zorgt ervoor dat we met u mee kunnen denken en dat u zonder te stressen een goedkope minigraver kan huren. Doordat onze apparaten een vorige eigenaar hebben gehad, maar wel gekeurd en verzekerd zijn, zijn wij in staat om onze klanten goedkoop minigravers te laten huren.

Klantvriendelijkheid bij minigraver verhuur

Indien u geïnteresseerd bent in het huren van een minigraver, aarzel dan niet om contact op te nemen via onze telefoonlijn, e-mailadres of chatfunctie. Zo wordt u direct aan een medewerker gekoppeld die u te woord kan staan.  De huurprijzen variëren per minigraver, en u huurt al een 1 tons minigraver vanaf één dag. Transport kosten worden in overleg met uw bestemmingslocatie besproken. Contact opnemen kan via 06-55578260 of via info@bpmverhuur.nl. Wij doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te beantwoorden. Voor spoedklussen werkt bellen het snelst. U bent uiteraard ook van harte welkom om langs te komen voor een bezichtiging en een kop koffie!

 

Call Now Button