mvo

BPM heft JOUW GOEDE DOEL naar een nieuwe hoogte!

BPM geeft eenmaal per jaar €250,- excl. btw huurtegoed aan alle verenigingen en stichtingen die een maatschappelijk, sociaal of ideëel doel behartigen.

Inderdaad, als je niet voor meer dan €250,- excl. btw huurt, is het volledig gratis*, zonder haken en ogen, omdat wij oprecht geloven, in jouw goede doel.

069d5c3a-b135-4b3e-9108-c284961a0ea7

Waarom?

Verhuurmachines zijn niet altijd verhuurt en staan daardoor soms stil op het verhuurbedrijf. Vaak spelen verhuurders dan in op wederverhuur waar de klant geen enkel voordeel aan heeft. 

Bij BPM doen we dit anders!

Bij BPM staat waarde creatie bovenaan, waardoor we echt willen en kunnen helpen. BPM gebruikt hun stilstaande machines om een nieuwe doelgroep te bereiken die door de industrie veelal vergeten wordt. Wij gebruiken liever onze stilstaande machines om echt het verschil te maken. BPM wil de lokale club die bijvoorbeeld de stroomrekening moeilijk kan betalen, een handje helpen door een gratis* hoogwerker ter beschikking te stellen, om toch die kapotte lamp op 17m hoogte te kunnen verwisselen.

Wij geloven in de betere wereld van morgen, in samenwerking en in samen uit samen thuis. Wij geloven dat door actief in elkaar te investeren we van deze wereld een betere plek kunnen maken. 

BPM Verhuur denkt mee en staat klaar voor uw goede doel!

BPM Verhuur is actief bezig om MVO-activiteiten verder uit te breiden, waarbij we onze MVO-belofte als kompas gebruiken met de juiste bedrijfsethiek en het hart op de juiste plek.

*Voorwaarden

Tips

Onze MVO-belofte luidt:

"Het oprecht steunen van alle non-profit organisaties die zich inspannen voor het collectieve goed, door het gratis* ter beschikking stellen van BPM-machines wanneer het uitkomt, zodat zij beter en sneller hun doelen kunnen behalen.

Voorbeelden

Voorbeeld 1

Een kapotte lichtmast komt regelmatig voor bij verenigingen en stichtingen en verstoren de normale gang van zaken. Op zo’n moment heb je dringend een hoogwerker nodig.

Gelukkig biedt BPM Verhuur een oplossing als onderdeel van hun MVO-initiatief.

Door dit initiatief, wat een huurtegoed van €250,- betreft, kunnen verenigingen en stichtingen zelfs in diverse gevallen volledig kosteloos een hoogwerker huren met all-in service. BPM biedt namelijk machines aan inclusief transport, verzekeringen, brandstof en valharnasjes op aanvraag.

 

Voorbeeld 2

Stel uw vereniging of stichting heeft vieze ramen, een verstopte dakgoot, kapotte dakpannen of een andere klus op hoogte die u niet verantwoord kan uitvoeren zonder gepast materieel. Ook dan staat BPM voor u klaar! 

Met ons MVO-beleid kunt u een passende machine huren waar u het €250,- huurtegoed voor kunt gebruiken. Blijft de huuropdracht onder de €250,-, dan kunt u de BPM all-in service gratis krijgen. Komt uw huuropdracht toch boven de €250,- uit, dan zal het uiteindelijke bedrag verrekend worden met het €250,- tegoed.

 

Neem nu contact met ons op!

Call Now Button