Hoogwerker Uden

BPMverhuur.nl is een Noord-Brabants bedrijf welke levert door heel de Benelux en is dé leverancier van een hoogwerker Uden en omgeving.  Zo kunnen we op afspraak leveren in Uden middels onze machinetransporter. BPM hanteert voor een starttarief van €50 euro + €1 per kilometer excl. btw bij transport van machines zwaarder dan 2700 kg. Dit bedrag is een all-in tarief, inclusief brandstof en het laden en lossen van de machine. BPM Verhuur stelt flexibiliteit centraal en levert ook op zondag of in de avond. Bent u in de gelegenheid om de machine zelf op te halen dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Knikarmhoogwerker nodig in omgeving Uden?

Zou u graag een hoogwerker huren in de omstreken Uden? BPM heeft meerdere hoogwerkers te huur welke u kunnen helpen bij uw klussen op hoogte. Bij ons heeft u de keuze uit onder andere knikarmhoogwerkers en telescoophoogwerkers. Ook hebben we hybride hoogwerkers tot onze beschikking die lopen of elektriciteit of diesel. Onze hoogwerkers hebben variërende lengtes tussen de 8 en 28 meter en zijn daarmee inzetbaar voor iedere klus. We voeren onder andere de merke Niftylift, Haulotte en Genie. De hoogwerkers zijn gekeurd zodat ze voldoen aan de huidige veiligheidseisen.

Onze hybride knikarmhoogwerker heeft een werkhoogte van 21 meter en kan volledig op diesel of elektriciteit werken. Onze telescoophoogwerker heeft een lengte van maar liefst 28 meter en een laadvermogen van 227 kilogram. Deze hoogwerker is voorzien van een handleiding, ingevuld hoogwerkerboek en een CE-certificaat. BPM Verhuur heeft zowel hoogwerkers in de verkoop als verhuur. Zo heeft u al een schaarhoogwerker in Uden vanaf €60 per dag vanaf €125 per week bij een minimum periode van één maand.

 

Hoe gaat het hoogwerker Uden bestellen in zijn werk?

Wanneer u een hoogwerker in Uden of omgeving wenst te bestellen kunt u op verschillende manieren contact opnemen. Wij doen ons best om u zo snel mogelijk te beantwoorden en reageren vrijwel altijd binnen 24 uur. Contact opnemen kan via 06-55578260,  via onze chatfunctie onder in beeld of via ons e-mailadres info@bpmverhuur.nl.

 

BPM verhuur is dé leverancier van hoogwerkers in omgeving Uden. We nodigen u ook graag uit om een langs te komen en de apparaten te bezichtigen!

 

 

Uw gegevens

Vertel ons hoe we u van dienst kunnen zijn .


Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.