Hoogwerker Kaatsheuvel

Zou u graag een hoogwerker huren in de omgeving van Kaatsheuvel? BPM Verhuur heeft diverse hoogwerkers te huur welke u kunnen helpen bij uw klussen op hoogte. Bij ons heeft u de keuze uit onder andere knikarmhoogwerkers en telescoophoogwerkers. Ook hebben we hybride hoogwerkers tot onze beschikking. Onze hoogwerkers rangeren tussen de 8 en 28 meter en zijn geschikt voor iedere soort klus. We voeren onder andere de merke Niftylift, Haulotte en Genie. De hoogwerkers zijn gekeurd zodat ze voldoen aan de huidige veiligheidseisen.

Onze hybride knikarmhoogwerker heeft een werkhoogte van 21 meter en kan volledig op diesel of elektriciteit werken. Onze telescoophoogwerker heeft een lengte van maar liefst 28 meter en een laadvermogen van 227 kilogram. Deze hoogwerker is voorzien van een handleiding, ingevuld hoogwerkerboek en een CE-certificaat. BPM Verhuur heeft zowel hoogwerkers in de verkoop als verhuur. Zo heeft u al een schaarhoogwerker vanaf €60 per dag vanaf €125 per week bij een minimum periode van één maand.

Knikarmhoogwerker nodig in omgeving Kaatsheuvel?

BPMverhuur.nl is een Noord-Brabants bedrijf welke levert door heel de Benelux.  Zo kunnen we op afspraak leveren in Kaatsheuvel middels onze machinetransporter. BPM hanteert voor een starttarief van €50 euro + €1 per kilometer excl. btw bij transport van machines zwaarder dan 2700 kg. Dit bedrag is een all-in tarief, inclusief brandstof en het laden en lossen van de machine. BPM Verhuur stelt flexibiliteit centraal en levert ook op zondag of in de avond. Bent u in de gelegenheid om de machine zelf op te halen dan is dit uiteraard ook mogelijk.

 

De hoogwerker bestellen

Wanneer u een hoogwerker in Kaatsheuvel of omgeving wenst te bestellen kunt u op verschillende manieren contact opnemen. Wij doen ons best om u zo snel mogelijk te beantwoorden en reageren vrijwel altijd binnen 24 uur. Contact opnemen kan via 06-55578260,  via onze chatfunctie onder in beeld of via ons e-mailadres info@bpmverhuur.nl.

 

We nodigen u ook graag uit om een langs te komen en de apparaten te bezichtigen

 

Call Now Button