Hoogwerker Eindhoven

BPMverhuur.nl is een Noord-Brabants bedrijf welke levert door heel de Benelux en is dé leverancier van een hoogwerker Eindhoven en omgeving.  Zo kunnen we op afspraak leveren in Eindhoven middels onze machinetransporter. BPM hanteert voor een starttarief van €50 euro + €1 per kilometer excl. btw bij transport van machines zwaarder dan 2700 kg. Dit bedrag is een all-in tarief, inclusief brandstof en het laden en lossen van de machine. BPM Verhuur stelt flexibiliteit centraal en levert ook op zondag of in de avond. Bent u in de gelegenheid om de machine zelf op te halen dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Waarom zou u een aanhanger huren in Oisterwijk? Het huren van een aanhanger biedt tal van voordelen. Ten eerste bespaart het u de kosten van het kopen van een eigen aanhanger, die mogelijk maar zelden wordt gebruikt. Ten tweede hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud en de opslag van de aanhanger. Wij zorgen ervoor dat onze aanhangers altijd in uitstekende staat verkeren en klaar zijn voor gebruik wanneer u ze nodig heeft.

Knikarmhoogwerker nodig in omgeving Eindhoven?

Zou u graag een hoogwerker huren in de omstreken Eindhoven? BPM heeft meerdere hoogwerkers te huur welke u kunnen helpen bij uw klussen op hoogte. Bij ons heeft u de keuze uit onder andere knikarmhoogwerkers en telescoophoogwerkers. Ook hebben we hybride hoogwerkers tot onze beschikking die lopen of elektriciteit of diesel. Onze hoogwerkers hebben variërende lengtes tussen de 8 en 28 meter en zijn daarmee inzetbaar voor iedere klus. We voeren onder andere de merke Niftylift, Haulotte en Genie. De hoogwerkers zijn gekeurd zodat ze voldoen aan de huidige veiligheidseisen.

Onze hybride knikarmhoogwerker heeft een werkhoogte van 21 meter en kan volledig op diesel of elektriciteit werken. Onze telescoophoogwerker heeft een lengte van maar liefst 28 meter en een laadvermogen van 227 kilogram. Deze hoogwerker is voorzien van een handleiding, ingevuld hoogwerkerboek en een CE-certificaat. BPM Verhuur heeft zowel hoogwerkers in de verkoop als verhuur. Zo heeft u al een schaarhoogwerker in Eindhoven vanaf €60 per dag vanaf €125 per week bij een minimum periode van één maand.

We helpen u graag met het kiezen van de juiste hoogwerker

Informeer nu naar de mogelijkheden

Wanneer u een hoogwerker in Eindhoven of omgeving wenst te bestellen kunt u op verschillende manieren contact opnemen. Wij doen ons best om u zo snel mogelijk te beantwoorden en reageren vrijwel altijd binnen 24 uur. Contact opnemen kan via 06-55578260,  via onze chatfunctie onder in beeld of via ons e-mailadres info@bpmverhuur.nl.

BPM verhuur is dé leverancier van hoogwerkers in omgeving Eindhoven. We nodigen u ook graag uit om een langs te komen en de apparaten te bezichtigen!

Bereken hier uw totale indicatieve transportkosten m.b.v. volledige postcode

Call Now Button