Menu Sluiten
trilwals kopen

Trilwals kopen

Een trilwals kopen helpt u om grond te verdichten. Wij van Bpmverhuur.nl hebben enkele exemplaren te koop. Ook hebben we een trilwals te huur. Zo huurt u al een 1.5 tons trilplaat vanaf €25. Onze trilwalsen komen in verschillende formaten. We hebben een 1.5 ton, 2.5 ton, 4.5 ton, 6 ton en 8 ton trilplaat. Zowel de trilwalsen te huur als trilwalsen te koop zijn gekeurd en komen inclusief bijbehorende boekjes. Sommige trilwalsen, zoals de radiografische schapenpootwals, zijn uitgerust met een radiografisch bestuurbare optie. Deze trilwals kunt u met een afstandsbediening zeer nauwkeurig bedienen. Deze trilwals is ideaal voor grotere velden en voor de wat vettigere grond en is van het merk Bomag. De kleinere trilplaten zijn makkelijk te vervoeren en door twee personen op te tillen. Ze wegen 75 kilogram en hebben uitneembare luchtwieltjes.

Welke trilwals kopen (of huren)?

Iedere trilwals kent zijn eigen specialiteiten en soms kan het lastig zijn om voor de juiste uitvoering te kiezen. Hebt u een vraagstuk en zou u graag weten welke trilwals het beste bij het probleem past? Bpmverhuur.nl heeft jarenlange ervaring op de bouwplaats en kan u van gedegen advies voorzien zodat u de juiste keuze maakt. Service staat bij ons centraal, of het nu om het kopen van een trilwals, of het huren van een trilwals gaat. Wij zijn 24/7 bereikbaar per telefoon, per e-mail of via onze chatfunctie, linksonder in beeld. Met laatstgenoemde kunt u direct chatten met een medewerker.

Kom gerust eens langs!

 

Heeft u een spoedklus, of zou u de apparaten graag bezichtigen? U bent altijd van harte welkom om een afspraak te maken. We kunnen dan een afspraak maken wanneer u de machine wilt laten bezorgen of zelf ophalen. We zijn bereikbaar op ons telefoonnummer 06-55578260 of via info@bpmverhuur.nl. We doen ons best om u zo snel mogelijk te beantwoorden.

 

Call Now Button