Menu Sluiten
trilplaat kopen

Trilplaat te huur

Op moment van schrijven heeft BPMverhuur.nl een divers aanbod in trilplaat te huur. Ook hebben we een aantal modellen voor de directe verkoop. Zo hebben we merken als Bomag en Wacker in onze voorraad. De trilplaten zijn geschikt voor diverse klussen. We hebben lichtere trilplaten, zoals de Bomag BPR 45/55D, maar ook de zwaardere varianten zoals de Bomag bph60/65s. Deze trilplaat is draadloos te besturen en heeft 198 uur op de teller staan. De Bomag BPR 45/55D is al te huren vanaf één dag voor €45. Bij een minimale afname van één maand zijn de kosten slechts €150 per week. Bovengenoemde trilplaat heeft een werkbreedte van 55 centimeter. Voor en werkbreedte van 60 centimeter moet u bij onze Wacker DPU6055. Deze trilplaat heeft 6 ton slagkracht en is ook te huur vanaf één dag.

Trilplaat te huur bij u in de buurt

Bouwplaatsmaterieel is gevestigd in Hooge Mierde, Noord Brabant. Onze focus ligt op onze service. Wij zijn in staat om bijvoorbeeld op tijden te leveren wanneer onze concurrenten dat niet kunnen. Heeft u bijvoorbeeld een spoedklus of is het gewenst dat er ’s nachts geleverd wordt? Dan bent u bij BPMverhuur.nl aan het juiste adres. Onze trilplaten huur service kan op ieder moment in werking worden gezet. Wij zijn te bereiken per telefoon, per e-mail of via de chatfunctie links onder in beeld.  Zo wordt u direct met een medewerker verbonden.

Hoe gaat het trilplaten huren in zijn werk?

 

Heeft u graag een trilplaat te huur of heeft u bepaalde vragen over welke trilplaat het best bijpassend is voor uw klinkers, aarzel dan niet om contact op te nemen met BPM. Wij zijn bereikbaar op 06-55578260 en op info@bpmverhuur.nl. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een kop koffie of een bezichtiging in Hooge Mierde!

Call Now Button