Menu Sluiten
stroomkabel kopen

Stroomkabel kopen

Een stroomkabel kopen voor de bouwplaats doet u bij BPMverhuur.nl Wij hebben diverse stroomkabels in ons bezit welke uiterst geschikt zijn voor iedere bouwplaats. Onze stroomkabels zijn tweedehands en per stuk opgemeten en gecontroleerd op lengte én werking.  De kabels zijn flexibel en zitten vol koper. Ook zijn ze gecontroleerd op verwrongen of beschadigde stukken. Stroomkabels kunt u prima tweedehands kopen, gezien de lange levensduur en de degelijkheid van kabels in de bouw. Bekijk op onze website het overzicht aan stroomkabels welke u kunt kopen onder het kopje Overige Elektra. Op moment van schrijven hebben we drie stroomkabels te koop. Ook hebben we een wandcontactdoos, voorschakelapparaat en generator te koop. Een greep uit ons aanbod:

63a krachtstroom kabel 5x10mm2 5-polig 62.5 meter
63a 5x10mm krachtstroomkabel 23 meter
63a 5x16mm kabel 5g16 25.0 meter

Welke stroomkabel kopen?

Heeft u graag advies over welke stroomkabel het beste geschikt is voor uw apparaat? Bouwplaatsmaterieel heeft jarenlange ervaring op de bouwplaats en kan u daarom van gedegen advies voorzien. Is uw eigen stroomkabel geknapt en heeft u bijvoorbeeld met spoed een stroomkabel nodig? De stroomkabels kunnen met spoed geleverd worden in overleg. Ook is BPMverhuur.nl onderscheidend met nachtelijke bezorging. Bij ons staat de klant centraal en dit laten we ook merken door mee te denken. Een stroomkabel kopen is meer dan alleen ontvangen bij BPMverhuur.nl.

Waar zijn we te bereiken?

Een stroomkabel kopen begint bij  het gewenste klantcontact. Wij zijn te bereiken via de telefoon, e-mail of onze chatfunctie links onder in beeld. We proberen u altijd zo spoedig mogelijk te woord te staan. Indien u graag een spoedlevering had gewenst werkt bellen het best. Wij zijn te bereiken op 06-55578260 en op info@bpmverhuur.nl. Uiteraard bent u ook van harte welkom in Hooge Mierde voor een kop koffie of advies over de producten.

 

Call Now Button