Menu Sluiten
mobiele graafmachine

Mobiele graafmachine kopen

 

Indien u een mobiele graafmachine wilt kopen bent u bij BPMverhuur.nl aan het juiste adres. We hebben een aantal graafmachines beschikbaar, waaronder de Yanmar Minigraver 1 ton en de Cat Minigraver 2.5 ton. Dit zijn degelijke graafmachines die geschikt zijn voor het verzetten van grond. Neem een kijkje op de website om ons complete en recente aanbod aan mobiele graafmachines te bekijken. De graafmachines zijn gekeurd en verzekerd en voorzien van hydraulisch en verstelbaar rijwerk. De mobiele graafmachines zijn er in verschillende orde van grootte, 1 ton, 1.5 ton en 2.5 ton, en kunnen ook in combinatie met een machinetransporter geleverd worden.

De CAT graafmachine heeft een werkbreedte van 140 centimeter en een maximale reikwijdte van 1.56 meter. De Yanmar graafmachine heeft een reikwijdte van 2.10 meter.

Welke mobiele graafmachine past bij uw situatie?

 

Door jarenlange ervaring op de bouwplaats is BPMverhuur.nl in staat om uw van goed advies te kunnen voorzien. Heeft u vragen over welke mobiele graafmachine u het beste kan kopen of welke het meest geschikt is voor uw specifieke situatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen via onze telefoonlijn, e-mailadres of chatfunctie linksonder in beeld. U wordt dan gekoppeld aan een medewerker die u zo snel mogelijk te antwoord zal staan.

Hoe gaat een mobiele graafmachine kopen bij BPM in zijn werk?

BPM heeft zowel mobiele graafmachines te huur als te koop. Een graafmachine huren kan al vanaf één dag en inclusief levering. We zijn erg flexibel en kunnen zowel op korte termijn leveren als ophalen. We zijn te bereiken op 06-55578260 of op info@bpmtrading.nl. Heeft uw klus spoed? Aarzel dan niet om contact op te nemen. U bent uiteraard ook van harte welkom voor een kop koffie in Hooge Mierde!

 

Call Now Button