machinetransporter

Machinetransporter te huur

Bij BPMverhuur.nl hebben we een machinetransporter in het bezit welke in staat is om zware apparaten te vervoeren. Zo kunnen er onder andere hoogwerkers of graafmachines mee verplaatst worden. De bak is 150 centimeter breed en 300 centimeter lang.  Het laadvermogen is 2770 kilogram en de laadklep is 150 centimeter lang. De merknaam is Hulco Tarrax 2. Met deze betrouwbare aanhanger krijgt u uw apparaten van punt A naar punt B.

De bakken zijn stevig en voorzien van vele bindpunten aan de voor- , zij- en achterkant. Het chassis is sterk en biedt een goede ondersteuning voor de zware apparaten.

Een machinetransporter huren

 

Machinesporters te huur zijn bij ons gemakkelijk te bestellen. BPM Verhuur heeft gekeurd materiaal welke zijn verzekerd en voorzien van de benodigde certificaten. Zo kunt u ongestoord uw machines vervoeren en vertrouwen op de bouwkwaliteit van de transporter. Heeft u verdere vragen over de specificaties of over hoe u het beste uw apparaten kunt vervoeren? Neem dan contact op met BPMverhuur.nl door middel van telefoon of de chatfunctie links onder in beeld. Op deze manier wordt u direct aan een medewerker gekoppeld. We doen ons best om u zo snel mogelijk te woord te staan om al uw vragen over machinetransporter verhuur te beantwoorden.

Machinetransporter te huur voor uw benodigdheden?

Machinetransporters huur je direct bij BPM. Transporters kunnen in overleg afgeleverd worden, en opgehaald. We zijn in staat om snel te reageren zodat vraag en aanbod snel gecombineerd kunnen worden. Levertijden zijn erg flexibel en in overleg met de klant. Wilt u een transporter voor bepaalde tijd huren? We zijn te bereiken op 06-55578260 of via info@bpmverhuur.nl. U bent uiteraard ook van harte welkom voor een kop koffie!