Menu Sluiten
lichtmast

Lichtmast te huur

Bij BPMverhuur.nl hebben we een aantal lichtmasten te huur. Zo hebben we lichtmasten van 6-12 meter en een mast van 15 meter. Deze gasontladingsmasten zijn compleet verlicht en zijn verkrijgbaar in verschillende wattages. Zo hebben we wattages van 400 watt en 2000 watt. Ook is er de keuze tussen gemonteerde masten op stelconplaat. De lichtmasten zijn volledig te bedienen voor één persoon. Hijsen, kantelen of camera montage behoort tot de mogelijkheden.

De lichtmasten worden geleverd inclusief lieren, moeren en boutjes. Naast lichtmasten hebben we ook een aantal complementaire verlichtingsproducten zoals gasontladingslampen en VSA voorschakelapparaten.

Lichtmast huren voor uw bouwplaats?

 

De lichtmast te huur zorgt ervoor dat uw bouwplaats goed verlicht blijft wanneer het donker is. Twijfelt u over welke lichtmast het meest geschikt is voor uw bouwplaats? BPM Verhuur heeft jarenlange ervaring op de bouwplaats en staat graag voor uw klaar met advies.  Wij denken graag mee in oplossingen voor uw specifieke probleem. Aarzel niet om contact op te nemen via de telefoon, contactformulieren of chatfunctie links onder in beeld. Via deze weg wordt u direct aan medewerker gekoppeld. De verhuurprijzen zijn in overleg. Wij zijn erg flexibel qua levering. Is er bijvoorbeeld spoed bij? Neem dan contact met ons op en we zullen kijken wat we voor u kunnen doen.

Lichtmast huren of kopen?

 

BPM heeft zowel lichtmasten te huur als te koop. U heeft al een lichtmast in het bezit vanaf €500. Heeft u liever een tijdelijke oplossing dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Laat bij ons de gewenste huurperiode achter en we zullen u een aanbod doen. Wij zijn bereikbaar per telefoon op 06-55578260 of per mail via info@bpmverhuur.nl. U bent uiteraard ook van harte welkom op onze vestiging in Hooge Mierde voor een kop koffie!

 

Call Now Button